• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

FEST

Zo volgers, vandaag een te gekke blog waarin ik jullie vertel over FEST.

 

In oktober kwam ik in aanraking met het merk FEST. Via Instagram zag ik dit toffe merk en ik was direct enthousiast: mooie meubels, mooie kleuren en prachtige stoffen. Iets waar ik direct van dacht, dat past bij mij als interieurstylist.


Want kleur, is dat niet waar het om draait in het leven? FEST is niet bang om dit te tonen als je hun account ziet... en ooh, wat word ik daar blij van. Maar, ik hoor je nu denken: vertel eens iets over het merk.

FEST bestaat sinds 2013, dus nog echt niet zo heel erg lang, en is opgericht door Femke Furnée. Wat echt kenmerkend is voor het merk is dat het betaalbaar design is. Need I say more? Dat wilt toch echt iedereen! Daarnaast zijn al hun producten wat mij betreft geïnspireerd op Scandinavisch design met kenmerken uit de jaren '50. Klinkt als de perfecte combinatie toch?!


Na het eerste contact kwam dan ook al snel het bericht dat de stalen snel bezorgd zouden worden & wat was ik blij als een kind toen de voordeurbel ging en het pakketje binnenkwam. Unbox-time!!Het openen van de doos was al een feestje, een soort van 'Hiep hiep Hoera' je hoort nu bij de familie. Met daarbij een prachtig boek met hun mooiste creaties. Hun creaties zijn echt uiteenlopend: van te gekke kussens, tot aan bijzettafels tot aan de mooiste banken.En daarnaast kreeg ik hun prachtige stalen cadeau: alle verschillende kleuren en soorten. Een waar feest en ik voelde mijzelf dan ook even jarig, want zulke mooie stoffenstalen daar kan ik een hoop mee. Die stalen zijn voor de prachtige banken die zij hebben. Je kunt een bank dus zo costumizen dat die bij jou als persoon past maar dus ook in je huis. Ik hoor je nu denken: dit is dan allemaal betaalbaar? Ja zeker, dit is allemaal betaalbaar want dat is waar ze voor staan.Maar, wat zouden klanten hier nu van vinden? Ik nam de proef op de som en er werd direct naar kleuren gezocht die passend waren bij de woning. Reacties waren: 'wauw, zo mooi en zacht' of juist 'jeetje, wat gaaf want eens echt anders'.


Dus na deze positieve reacties neem ik voortaan mijn stalenbundel en het collectieboek mee naar klanten en zorg ik dat ze een hoop inspiratie krijgen tijdens het interieuradvies of kleurenadvies.


Ben jij nu ook geïnteresseerd? Kijk dan echt eens op hun website: https://www.festamsterdam.com/nl/

En mocht je nu denken 'Oh nee, ik kan dit niet alleen', weet mij dan te vinden als interieurstylist.


XOXO, Daisy33 views0 comments

Recent Posts

See All