• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij... @deezzstyles

Vandaag hebben we weer een leuke binnenkijker, één bij mijn naamgenoot Daisy! Kan dus niet anders dan dat het een te gek interieur is. Kijk je mee?

 

Hallo interieur liefhebbers! Ontzettend leuk dat ik door mijn naamgenoot Daisy gevraagd werd om een gastblog te schrijven. Ik was dan ook meteen enthousiast aangezien interieur mijn grootste passie is.

Mijn naam is Daisy Bemelmans en woon samen met mijn grote liefde en 2 kids & 2 poezen in zuid Limburg. Het zat er al van kleins af aan in...schuiven met meubels en van alles uitproberen op mijn kleine kamertje thuis.Het huis waar we nu in wonen hebben we zelf gebouwd..manlief heeft alles begeleid & geregeld van a tot z. Het is een vrijstaand huis met een grote tuin waar manlief eindelijk zijn grote droom kon bouwen een zwembad ! Het huis is ontworpen door architect Almer Smink omdat we zijn stijl ontzettend mooi vinden! In het begin was alles wit en strak maar dat paste niet bij mij.


Al snel kwamen er veranderingen... Kort bij jezelf blijven zonder je teveel laten beïnvloeden door allerlei trends... Het kale veranderde door de jaren naar meer warmte & sfeer precies wat bij ons past... een beetje gek, mix & match, eigenheid. Zwart & Wit zijn voor mij al jaren een hele goede basis. Het geeft mij rust & balans. Ik hou van buitenlandse invloeden denk aan Bali, Ibiza & Marrakesh ! Love it. Een vleugje DEEZZ et voila je hebt ons interieur.


Ik hou van veranderen aangezien ik ook visual merchandiser ben. Wekelijks ben ik ermee bezig. Ik haal mijn spullen overal vandaan van nieuw tot tweedehands. Zolang het me maar raakt. Ook ben ik graag creatief bezig dus maak ik ook wel eens dingen zelf. De combi van die 3 vind ik het leukst. Het moet geen showroom zijn en er mag of moet zelfs geleefd worden..dan voel ik me pas thuis & gelukkig !!


Ik ben in het dagelijks leven met allerlei dingen bezig. Mijn eigen website www.stylebydeez.nl , maar ook maak ik graag social media content. Visual merchandising is ook een grote passie om mode of woonwinkels te voorzien van een nieuwe look & feel. Maar ook vind ik het ontzettend leuk om iemand te helpen om bv. een woonkamer een nieuwe look te geven.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mij allemaal bezig houdt. Je kunt me ook volgen op op insta @deezzstyles . Graag tot ziens op insta of fb deezzdeezz ..liefs Daisy x72 views0 comments

Recent Posts

See All