• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij... @Faatsplace

Ook vandaag weer een korte, maar leuke binnenkijker. Vandaag kijken we binnen bij Faatsplace, die een prachtig interieur heeft. Kijken jullie mee?

 

ETᑎIᑕ  Ik koos voor een werelds interieur met vooral warme kleuren welke afgeleid zijn van aardetinten zoals oranje, beige, okergeel, bruinrood. Ik combineer de verschillende kleuren maar houd de basis rustig in wit, zwart, aarde- en natuurtinten. Ik kies kleuren die met elkaar matchen en in harmonie zijn met het geheel. Een bruin leren bank combineert bijvoorbeeld heel mooi. Als je het rustiger wilt, kies dan één hoofdkleur of ga voor neutrale tinten gecombineerd met zwart wit accenten. Het is enkel durven en combineren.Voor de inrichting koos ik voor een mix van bohemian, industrieel, eigenlijk een beetje eclectisch maar dan op mijn manier. Een echte mix and match van kringloopvondsten, souvenirs van vakanties en leuke spulletjes die ik het en der tegenkwam. Een huis vol leuke herinneringen maakt het opeens echt een thuis. Mijn mening is dan ook, koop niet te veel kant en klaar spul, inspireer je bij anderen maar kopieer niet, ga op zoek naar je eigen stijl. Je vindt je stijl niet plots, het is een zoektocht van jaren 🧡            

   

𝙻𝚒𝚎𝚏𝚜 𝙵𝚊𝚊𝚝 @𝚠𝚠𝚠.𝚒𝚗𝚜𝚝𝚊𝚐𝚛𝚊𝚖.𝚌𝚘𝚖/𝙵𝚊𝚊𝚝𝚜𝚙𝚕𝚊𝚌𝚎25 views0 comments

Recent Posts

See All