• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij... @gwoonbysandra

Vandaag alweer de 2e keer bij iemand binnenkijken! Dit keer bij @gwoonbysandra. Kijk je mee bij haar binnen?


 

Hallo allemaal!


'Wonen in de winkelstraat´ heeft gevraagd of ik een gastblog wilde schrijven op haar pagina ‘Binnenkijken bij...´. Dit leek mij ontzettend leuk om te doen, vandaar dat ik nu ook achter de laptop zit om te typen. Veel plezier met het lezen van de blog, ik hoop dat jullie het leuk vinden!Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Doornbosch, 27 jaar en nu ruim een jaar getrouwd met Johan. Sindsdien wonen wij in het mooie dorp Rolde, vlakbij Assen in de provincie Drenthe. Dit is onze eerste koophuis! Hoe wij hier terecht zijn gekomen? Dit is halverwege ons ouderlijk huis en ons werk. Dus ook om praktische redenen zijn wij hier komen wonen. Wij waren zelf nog nooit eerder in Rolde geweest.Enthousiast

Toen we op zoek gingen naar een woning was ik direct enthousiast! Eindelijk kon ik kleuren en meubels uitzoeken voor ons huis. Hier keek ik al maanden naar uit. Wat ik al wel wist is dat we voor een industriële look zouden gaan. Johan was (gelukkig) heel makkelijk; ‘kies jij alles maar uit, als ik het niet mooi vind dan zeg ik het wel’. Nou daar gingen we, ik 10 kilometer voor Johan uit in alles winkels. Door mijn enthousiasme rende ik bijna de woonwinkels door.Kleuren

Voor de muren had ik al een tijdje bepaalde kleuren in mijn hoofd. Donkerblauw en donkergroen. Uiteindelijk hebben we een lange muur groen geverfd en de kleine muur bij de eettafel donkerblauw geverfd. Dit vond ik mooi bij de industriële look passen. Wel gewaagd maar daar hou ik wel van. Ook hebben we bewust een muur in de woonkamer wit gelaten zodat het ruimtelijk lijkt en niet te donker. Uiteindelijk zijn we bij Pronto Wonen voor de meeste meubels geslaagd.
Inrichting

We zijn op het moment tevreden met onze inrichting. Toch mag ik af en toe graag nog iets veranderen, al is het een andere bloempot. Hiervoor ga ik graag shoppen bij de kringloop. Ik vind het fantastisch als ik iets leuks kan scoren voor een kleine prijs. Daarnaast hangen er in ons huis ook zelfgemaakte ontwerpen van Lineart. Dit vind ik een mooie manier van tekenen. De afgelopen weken ben ik hier mee bezig geweest en is ondertussen een hobby van mij geworden.

Als laatste wil ik nog even benoemen dat planten ons huis echt af hebben gemaakt. Het maakt ons woonkamer huiselijk, gezellig en sfeervol.
Ik merk dat ik nu ik bezig ben met typen nog meer zou kunnen vertellen maar ik laat het hierbij. Anders ben ik bang dat er geen einde aan komt ;)
Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!


Liefs, Sandra

67 views0 comments

Recent Posts

See All