• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij...@justhomestyling

Lieve lezers,

Vandaag, na lange tijd, weer een binnenkijker. Dit keer kijken we binnen bij @justhomestyling. Ben je benieuwd geworden? Lees dan mee en kijk vooral binnen.

 

Toen ik de vraag kreeg om een gastblog te schrijven dacht ik? Spannend maar wat leuk! Ik zei gelijk ja en ben er snel mee aan de slag gegaan.

LEZEN JULLIE SNEL MEE?


Even voorstellen…

Ik ben Jasmine van @justhomestyling, 30 jaar, samen met Marc en zijn op zoek naar ons droomhuis.

In 2019 kocht ik een maisonnette midden in het centrum van een leuk dorpje in Brabant compleet gerenoveerd voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, wc en vloeren.

De basis was dus perfect, dezelfde dag heb ik nog een bod uitgebracht en dit werd al snel geaccepteerd. HAPPY ME!

Een paar weken later kreeg ik de sleutel van mijn maisonnette en kon ik aan de slag met de inrichting.

In het begin was het vooral wit gecombineerd met mintgroen en grijs en zoekende al snel vond ik dit kil en koud.


Dus ging ik op zoek naar een warme en knusse sfeer met een beetje een eigen draai.

Hieronder zien jullie dat ik meerdere kleuren bij elkaar heb gebruikt maar toch een mooi geheel is.Hieronder zien jullie dat ik meerdere kleuren bij elkaar heb gebruikt maar toch een mooi geheel is.Later dat jaar kwam ik Marc tegen en hij had zelf ook een huis. Een echt mannenhuis (jullie vrouwen weten wel wat ik bedoel 😉) vooral strak zonder accessoires en aankleding. Mijn handen jeukte om aan de slag te gaan... Nu hebben wij de keuze gemaakt om samen te gaan wonen en mijn appartement te verkopen. Dus we maken er nu een leuke combinatie van.


Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe plek voor ons samen, een nieuw huis. We zijn druk aan het rondkijken wat de mogelijkheden zijn. Onze droom is om een kavel te kopen en daar ons huis op te bouwen helemaal naar onze eigen zin. Je denkt er vaak over een inloopkast, leefkeuken, ensuite badkamer en een heerlijke grote tuin.

De stijl weten wij ook al hotel chique in combinatie met zwart en natuurtinten.

Voor de nieuwsgierige hier een kleine sfeer impressie.Interieur is mijn passie. En jullie begrijpen dat ik hier helemaal los wil gaan om er iets moois van te maken. Wij dromen nog even verder en hopelijk is het ons gegund.


Ben je benieuwd naar onze ontwikkelingen en meer interieur plaatjes? Neem dan een kijkje op mijn Instagram @justhomestyling voor vragen stuur een DM.


Liefs Jasmine

Just Home Styling

97 views0 comments

Recent Posts

See All