• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij...@mich.elle.styling

Vandaag weer een leuke binnenkijker, ditmaal bij Michelle van @mich.elle.styling Kijk je mee?

 

Twee jaar geleden kwam ik samen met mijn vriend wonen in dit ruime appartement (bijna 100m2) in Amstelveen. Ik droomde er al lange tijd van om in of dichtbij Amsterdam te wonen en lekker op de fiets naar mijn werk te kunnen. En die droom is uitgekomen. Ik werk al elf jaar in de kinderopvang en ben sinds kort Interieurstylist. Met kinderen werken is mijn passie, maar er ontbreekt na al die jaren toch wel wat uitdaging, daarom besloot ik mijn andere passie te volgen! Ik heb een studie gevolgd tot interieurstylist en heb vooral ook veel kennis opgedaan door bekenden te helpen met hun vragen en woonwensen.


Mijn interieur:

Mijn eigen interieur is niet in één hokje te plaatsen, ik mix dan ook graag met stijlen. Zoals het nu is, was best wel een zoektocht. Omdat ik ging samenwonen, had ik spullen vanuit mijn oude woning en mijn vriend ook. Eerst was ik snel tevreden, een verhuizing kost namelijk veel energie en de inrichting was oké. Maar al snel veranderde ik het één en ander en vormde het tot de inrichting die we nu hebben.


Ikzelf in de woonkamer! De slaapkamer.


Hoe mijn interieur tot stand is gekomen: Ik hou van een licht interieur met zwarte accenten. Kleur bracht ik aan in de accessoires. Op Pinterest had ik een heel gaaf plaatje van een donkere, koelgroene muur gezien. Die kleur vonden we beide prachtig en kwam op de muur naast de keuken. Ik maakte er zelf sierlijsten op en zo ontstond en een klassieke muur. Ook een boomstamtafel was een wens en die lieten we door een familielid maken. D.m.v. de bamboelampen en aankleding kreeg de klassieke sfeer ook een bohemian sfeer, die ik nog meer benadrukte toen ik in mei dit jaar besloot die groene muur een lichte taupe kleur te geven en wat een ander gezicht! Het oogt nu veel frisser en lichter. Het toevoegen van zwart en metaal geeft de inrichting weer een stoer tintje uit de industriële woonstijl. En d.m.v. het toevoegen van planten en andere natuurlijke items, voegde ik aan het interieur een botanisch tintje toe. Verder heb ik de accessoires rustig gehouden, kleur is terug te vinden in wat kussentjes op de bank. Ook al heb ik deze stijlen gemixt, alles komt samen en vormt een mooi geheel. Ik word nog elke dag blij van mijn interieur en dát is erg belangrijk! Liefs Michelle
Van een donkere koelgroene muur,.. …naar een lichte taupe kleur!


@mich.elle.styling | www.michellestyling.nl | info@michellestyling.nl

54 views0 comments

Recent Posts

See All