• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij...wonen.op.6

Vandaag kijken we weer binnen en vandaag bij niemand minder dan Anouk van het instagramaccount wonen.op.6 Kijk je mee?

 

Zo leuk dat ik door Daisy gevraagd ben om een gastblog te schrijven en deze kans heb ik daarom ook direct aangepakt aangezien interieur mijn grootste hobby en passie is.

Mijn naam is Anouk en ik woon samen met mijn partner Jeffrey en dochter Fenna in een klein dorpje in Brabant.

De passie voor interieur zit er al van kleins af aan in… mijn kamer zo mooi mogelijk inrichten.


Wat doe ik zoal in het dagelijks leven?


Een andere hobby is het verzamelen van schoenen. Daarom heb ik ook van mijn hobby mijn beroep gemaakt. shoes can change your life ask cinderella... 3 dagen in de week ben ik werkzaam in een schoenenwinkel. Elke keer is het voor manlief spannend met wat voor schoenen ik weer thuis zal komen. Verder ben ik veel bezig in en rond het huis. Waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.


Wonen.op.6 waar komt het vandaan?


3 jaar geleden kochten mijn man en ik ons 1e koophuis. Een gezellige 2 onder 1 kap woning in brabant. Zelf was ik nooit naar dit huis gaan kijken want er moest nog zoveel aan het huis gebeuren. Maar manlief drong tot me door om het toch te gaan bezichtigen en de vonk sprong over. Ik zag mezelf er al helemaal wonen. En dan wonen.op.6 heeeeeel simpel…. Wij wonen op huisnummer 6.


Wij kregen de sleutel en hadden een strak schema qua verbouwing. Mijn grootste trots de keuken. Een hoogglans witte keuken, ja ik hou van poetsen… de wc werd eruit gesloopt (natuurlijk ook weer opnieuw opgebouwd). Alle muren kregen een andere kleur. Weken gingen voorbij en het werd steeds meer ons huis. Daarna kwam het leukste werk… de inrichting. Nu kon ik los gaan. Maar ik moet eerlijk toegeven dat er in die 3 jaar nog zoveel veranderd is.Inmiddels is ons laatste project ook af. Het veranderen van een babykamer naar een echte dreumeskamer. De spiegels zijn voor Fenna zo interessant.


Het lijstje met projecten blijft groeien… benieuwd? Neem dan eens een kijkje op mijn insta…


Liefs Anouk wonen.op.626 views0 comments

Recent Posts

See All