• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Binnenkijken bij...@yvs.essentials

Vandaag kijken we weer binnen. Ditmaal nemen we een kijkje bij Yvette van @yvs.essentials. Ook zo benieuwd? Kijk & lees dan verder.

 

Hi there!


Wat leuk dat jullie meer willen lezen over ons huis! Toen Daisy mij vroeg om een gastblog te schrijven voor haar rubriek binnenkijken bij... heb ik natuurlijk ja gezegd! :) Ik ben Yvette, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend Jeroen in een 2-onder-1 kapwoning in Hengelo. In januari verwachten wij ons eerste kindje en verder huppelen er nog twee konijntjes rond: Bonnie en Vosje. Op instagram kan je me vinden onder de naam @yvs.essentials.

Mijn interesse voor interieur (maar ook het ontwerpen van gebouwen) was er eigenlijk altijd al. Qua studie ben ik een heel andere weg ingeslagen, maar toen Jeroen en ik nadat we een tijdje in een huurappartement in de binnenstad woonden, ons huis kochten kon ik helemaal los gaan! Daar is ook mijn instagram account ontstaan en mijn hobby om mijn ideeën met jullie te delen. Daarnaast hadden we allerlei plannen voor het huis: een uitbouw, een nieuwe keuken, gietvloer, nieuwe tuin, zelf een bartafel maken... en dat is nog maar een fractie van wat we al gedaan hebben. Ik weet niet hoe jullie dat ervaren met je eigen huis, maar bij mij werkt het zo dat als het ene plan is uitgevoerd, het volgende plannetje alweer gemaakt is! Superleuk om daar mee bezig te zijn.

Onze woonstijl is een beetje lastig te beschrijven. We houden allebei van een strak, modern en licht interieur. Dit zie je vooral terug in de gietvloer en de moderne keuken die we hebben laten plaatsen nadat we een stuk hebben uitgebouwd aan de achterzijde van onze woning. De meubels zijn industrieel met een scandinavische touch. Verder vind je bij ons ook veel accessoires die een herinnering zijn aan onze reizen of een andere betekenis hebben. Ook hebben we een aantal items zelf gemaakt, zo is het toch weer 'anders dan anders'. Een voorbeeld is het wandmeubel in de woonkamer met daarnaast de witte apenlamp. Een echte eyecatcher in ons interieur!


Ook in de babykamer vind je een eyecatcher, namelijk de print op de muur! Het kamertje heeft het jungle thema en ik vond dat dit extra goed naar voren zou komen door een opvallende muur. Hopelijk vind de kleine man het ook leuk als hij er straks is ;)

Onze favoriete ruimte in huis is de keuken, waar de hoge bartafel staat. Hier zitten we vaak aan de hoge bartafel te ontbijten of met een kopje koffie. Ook een prima plekje voor een drankje in de avond! Ook de eettafel is hiervoor een goede plek als er familie of vrienden op bezoek zijn.Meer weten? Check mijn instagram of stuur me een berichtje :)


Liefs,

Yvette

183 views0 comments

Recent Posts

See All