• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

De trends van 2021!

We zitten inmiddels in september en dat betekent dat het weer eerder donker is, de kaarsjes aan gaan en we langzaamaan richting de winter gaan. Nadat de feestdagen zich aandienen gaan we alweer naar 2021 en als we in dat jaar zitten zijn er weer volop nieuwe woontrends. Vandaag licht ik enkele van deze woontrends toe & zorg ik dat je weer een overdosis inspiratie krijgt.

 

Trend 1:

We zien het nu al steeds meer op instagram en komen het volop in winkels tegen: Face line art. Het gaat ook nog door in 2021 en blijft hip & wordt daarmee steeds hipper. Op posters of op potjes of op een kussen: zorg dat je een item met face line art in huis hebt (zelf ben ik erg fan van het merk Zusss (no spon) en zij laten het ook in hun collectie terugkomen).

Trend 2:

Een opvallend statement in huis (doe dit met face line art en je combineert direct 2 trends). Door een opvallend statement in huis toe te passen richt je daar direct de aandacht op en dit opvallende statement kan dienen als uitgangspunt voor de rest van de inrichting. Op deze manier zorg je echt voor sfeer in huis, maar belangrijker nog: je maakt het hierdoor mega persoonlijk.


Trend 3:

Als we het hebben over een statement: een donkerblauwe muur in huis is zeker een statement en ook één van de trends. Met een donkerblauw interieur (op de muren en qua meubels en accessoires) zorg je dat je helemaal mee doet met de trend van 2021. Iets voor jou? Bang dat je dan niets meer kunt combineren met deze kleur? Echt wel! Met donkerblauw in huis matcht een heleboel en daar kun je goed andere kleuren aan toevoegen, zoals okergeel of groen. Need I say more?


Trend 4:

Houd je niet van donkerblauw of een statement in huis? Grijs was vorig jaar niet meer in, maar gaan we nu weer volop terug zien in het interieur. Een 'gewone' grijze muur zien we nog niet veel terug, maar als je zorgt dat deze een beton-look heeft dan zorg je ervoor dat je muur helemaal past in 2021. Dus, ga jij dit terug laten komen?


Hierbij kort enkele trends voor volgend jaar. Welke ga jij toepassen in je interieur? En wil jij het toepassen? Je kunt het natuurlijk altijd subtiel doen als je ieder jaar met de trends mee wilt doen. Maar, als jij gewoon je eigen interieur wilt houden en lekker je eigen ding wilt doen is dat wat mij betreft ook zeker een trend! Een trend die altijd bij jou past!


Tot de volgende blog!


XOXO, Daisy


20 views0 comments

Recent Posts

See All