• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

House of Valley

Lieve volgers,


Vandaag een te gekke blog over een samenwerking met House of Valley. Ben je benieuwd geworden? Lees dan gauw verder over dit leuke merk met te gekke producten.

Begin januari kreeg ik contact met Mariël, de owner en bedenker van House of Valley. In Mariël herken ik mijzelf: fulltime werken en daarnaast een eigen bedrijf hebben. Mariël werkt dan ook ontzettend hard.

House of Valley is live sinds februari 2020 en heeft leuke muurcirkels, tuinposters en allerlei stationery welke je kunt bestellen via de website https://www.houseofvalley.nl

Zij hebben echt te gekke teksten, met zwart-witte kenmerken. Leuk weetje: zij ontwerpt bijna alles zelf. Hoe leuk is dat? Unieke producten dus en een groot voordeel: voor een niet al te duur prijsje. Ik zal hieronder eens wat leuke producten met jullie delen waar ik in ieder geval enthousiast over ben geworden en die ik jullie niet wil ontnemen.


Muurcirkels:

Na ons leuke contact kreeg ik wat te gekke spulletjes binnen. Zo kreeg ik onder andere muurcirkels, welke tegenwoordig te hip zijn. Super leuk dus en wie wilt nou niet mee met de laatste trends? De muurcirkels van House of Valley zijn gemaakt van forex, ook wel een lichte variant van PVC wat ons meer zegt denk ik. Door dit materiaal zijn de muurcirkels mega licht en makkelijk toepasbaar op iedere muur in je huis omdat je gewoon met dubbelzijdige tape in de weer kan gaan. Hierdoor geen gaten in je pas gewitte muur of een gat in je muurcirkel.

Zo passen ze overal in mijn interieur en ging ik ermee experimenteren waar ze het beste staan. Ze zijn namelijk makkelijk te verwijderen en weer ergens anders toe te passen en op te plakken. Heel eerlijk gezegd kan ik ook niet wachten om te kijken of het ook bijvoorbeeld op mijn schutting blijft hangen, dan is mijn tuin al lente- en zomerklaar. Ik denk ook dat ik deze cirkels stiekem iedere paar weken een ander plekje ga geven, zodat ik iedere keer denk: hé mijn interieur is weer net even anders. En ik ga de feestdagen van 2021 (duurt nog erg lang, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn zullen we maar zeggen) ook zeker de feestdagen-muurcirkels gebruiken om mijn huis nog een extra sinterklaas of kerst-tintje te geven.


Benieuwd geworden naar de muurcirkels? Neem dan zeker eens een kijkje op https://houseofvalley.nl/c-5559303/muurcirkels/ en als je er dan toch bent: bestel er gelijk een aantal want ze passen in ieder interieur wat mij betreft.Wat ik daarnaast te gek vind is dat House of Valley 'tweedekansjes' aanbiedt. Nu hoor ik je denken: tweedekansjes, leg dit even uit Daisy. Het is eigenlijk heel simpel: het zijn producten die een tweede kans verdienen omdat ze licht beschadigd zijn. Misschien ben je dan niet zo'n fan ervan om het te bestellen, maar het is zeker de moeite waard want de prijzen van deze producten zijn stukken lager. De producten die ze aanbieden voor een tweede kans zijn de muurcirkels. Goed idee dus om ook eens even op deze pagina een kijkje te nemen.


Posters:

Maar naast deze muurcirkels hebben ze nog meer. Zo hebben ze ook leuke posters, met mooie foto's of gezellige teksten. Wat dacht je van 'Huisje Boompje Wijntje' of 'Pasta Pizza & Vino'. Je kunt ervoor kiezen om deze gewoon weg te zetten of er een leuke lijst om heen doen. Ik deed beide in mijn interieur en het leek gewoon alsof het er voor gemaakt was, want op de een of andere manier past het gewoon bij de rest van mijn interieur en de posters die ik al had. Ik ben er dus echt extreem blij mee.

Kaartjes:

Ik ben al jaren fan van kaartjes. Kaartjes krijgen is leuk, maar kaartjes versturen is zelfs nog 10 keer leuker. Het idee dat een vriendin of familielid een persoonlijk kaartje in de bus ontvangt om een speciale reden of gewoon zo maar doet mij al zoveel goeds. Je weet gewoon dat een ander er blij mee is en ik vind dat de ander vaak oprechte aandacht verdient. Simpel gebaar dus een kaartje. Nog leuker is het als een kaartje ook het wegzetten waard is. Hier bedoel ik mee dat dit direct een eye-catcher is voor in je interieur. Dus geen kinderachtige kaarten maar echte schilderijen en dat is precies wat House of Valley met hun prachtige kaarten bewerkstelligd. Naast hun schilderij-achtige kaarten hebben ze ook ansichtkaarten met leuke, unieke teksten hetgeen waar ze bekend om staan. Snel bestellen dus op de website van House of Valley die toffe kaartjes en iedereen om je heen blij maken in deze tijd wat mij betreft!


Zoals je dus kunt lezen ben ik om. House of Valley is een mooi merk met unieke teksten en prachtige, schilderij-achtige afbeeldingen. Het leuke vind ik zelf dat je hier wat mij betreft ook iedereen blij mee kunt maken. Ik dacht echt bij het uitpakken van 'die poster past echt bij die vriendin en die muurcirkel juist bij de ander'. Mocht je twijfelen over de smaak van een ander kun je ook gewoon een cadeaubon bestellen en daarmee een ander blij maken.


Nu hoor ik je denken: leuk Daisy, dat jij zo enthousiast bent maar daar heb ik toch niets aan? Nou, zeker wel! Ik kan/mag je namelijk een kortingscode geven welke je kunt gebruiken op de website van House of Valley tot en met 31-01-2021.

De kortingscode is blogvandaisy en geeft je op alles 15%!


Lieve volgers, bij deze ga ik weer een te leuke blog over een nog leukere samenwerking afsluiten. Hopelijk hebben jullie er weer van genoten en ik ben reuze benieuwd naar jullie inspiratie na het lezen van deze blog. Heb je dan ook een poster of muurcirkel besteld, laat het even weten en stuur mij een leuke foto. Ik krijg vast weer inspiratie van jullie en ik kan die inspiratie weer delen met anderen. Win-win situatie dan dus.


Een hele fijne donderdag & tot de volgende blog!


Liefs, Daisy (Wonen in de Winkelstraat)


Https://www.houseofvalley.nl
113 views1 comment

Recent Posts

See All

FEST