• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Kerst 2020!

Lieve volgers,


Ditmaal eens een andere soort blog dan jullie gewend zijn. Geen samenwerking, geen binnenkijker of een blog over interieurs. Nee, vandaag een blog over de kerst 2020 en gewoon eens een inkijkje in mijn interieur met kerst en wellicht nog wat tips. Ook leuk toch een keertje? Lees je mee!


Kerst 2020 is sowieso anders dan anders. Normaal gesproken zit ik heerlijk in het buitenland en ben ik op wintersport. Om deze reden heb ik sinds vorig jaar dan ook een kunstkerstboom omdat een echte boom eigenlijk gewoon zonde is. Maar dit jaar geen wintersport en geen kerst in het buitenland, maar ook geen kerst met veel vrienden en mensen op de boom. Is dit erg voor mijn kerststemming? Nee hoor, ik kan er alsnog iets leuks van maken en dat ga ik dan ook doen in huis.

Dus huppa, alles van zolder naar beneden en ik heb er dit jaar eens de tijd voor genomen om alles weg te zetten en een plaatsje te geven. Normaal doe ik dit op een middag maar nu heb ik iedere avond iets gedaan zodat ik langzaam in de kerstsfeer kwam. Ik maakte het trouwens extra kerstie door op de achtergrond continue kerstmuziek te luisteren. Gezellig toch?


Kersttrends zijn leuk, maar ieder jaar nieuwe ballen kopen vind ik zelf toch ietswat zonde van het geld. Overigens ga ik nu ook niet graag de winkel in, dus ik doe het dit jaar met ballen die ik al had. Volgend jaar kan ik dan weer mee doen met een trend als ik wil: maar voor nu is mijn boom perfect.

Ik heb voornamelijk lekker roze details in huis gehaald: in de boom en op mijn eettafel. Maar soms ook een gekke kerstbal, bijvoorbeeld een cactus. Te leuk toch? Een beetje gek in de boom moet kunnen toch.

Overal wat details maakt het ook niet te als je het subtiel houdt. Dus denk aan een kerst-kaars of een kerstdetail in het toilet, iets op het dressoir wat met kerst van doen heeft en zo ook weer iets op de eettafel. Overal wat zorgt voor een geheel en ook gezelligheid overal in huis. Iets wat altijd mag met Kerst, maar nu extra fijn is toch? Ik vind het ook altijd weer ontzettend kaal als ik alles weg haal, je went er toch ineens aan ofzo.


Reuze benieuwd naar jouw kerstboom en kerstballen en details in je interieur. Deel je het met me?


Sweet love, Daisy
28 views0 comments

Recent Posts

See All