• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Samenwerking met hithome.nl

Hallo allemaal,

Vandaag een blog over mijn samenwerking met hithome.nl waarbij Lydia mijn huis op de foto zette. Lees je mee?

 

Een tijd geleden raakte ik in contact met Lydia. Zij is eigenaresse van hithome.nl en doet aan verkoopstylng, vastgoed- en interieurfotografie en is makelaar in opleiding.

De foto's die zij maakt zijn prachtig en ik ben ervan overtuigd dat je woning sneller verkoopt als er goede foto's zijn gemaakt, maar ook als je woning goed gestyled is! Nu wil ik allesbehalve mijn huis verkopen, maar mijn huis mag zeker op de gevoelige plaat gelegd worden door Lydia.

Dus zo geschiedde...


Vrijdag 23 oktober kwam Lydia bij mij! Een vrolijke, frisse verschijning met een oog voor detail. Eerst met een bakje koffie gezellig zitten kletsen (wel corona-proof) en daarna ging Lydia aan de slag met haar camera. Zo super leuk dat het direct te zien is op haar laptop, je hebt er dan direct een beeld bij (ook al komt er nog een nabewerking). Maar ook is het super leuk om te merken dat Lydia net even anders naar een ruimte kijkt dan jij. Je zult je nu afvragen: maar hoe dan? Voorbeeld: de glinstering van de vaatwasser vond Lydia echt niet mooi op de foto. Alles trekt ze dan uit de kast om te kijken hoe dit minder kan worden. Maar ook de deur naar de bijkeuken, die ik even open zou zetten voor de foto: het gordijn ging dicht en de deur half open. En dit was toch ineens een gaaf effect!
De nabewerking vond ik dan ook erg spannend en keek er echt naar uit, want hoe zou mijn huis erop komen te staan? Is het nog mijn huis of voelt het ineens als een huis van iemand anders?

Ik was direct enthousiast, want wat ziet mijn huis er ineens toch gaaf uit (dat wist ik al, maar ja die foto's bevestigen het gewoon weer)! Het lijkt alsof de zon heerlijk binnen scheen, terwijl dit echt niet de hele tijd was. Nu hoor ik je denken: maar dan zijn de foto's toch nep? Maar dat is echt niet wat mij betreft. Als ik naar de foto's kijk zie ik echt mijn eigen huis terug, zoals het voelt en je proeft die sfeer ook op de foto's. Mega knap dus wat mij betreft.
Lydia vind ik erg professioneel, prettig in de omgang en denkt echt mee als mijn huis op de foto gezet wordt. Even een stoel aan de kant of iets moet anders staan, ze draait er haar hand niet voor om. Maar ook door haar professie en kijk door de lens zorgt ze ervoor dat je woning goed in beeld komt. Mijn overtuiging is dat je met goede foto's van je woning echt ervoor zorgt dat deze sneller verkocht wordt. De combinatie met verkoopstyling en ook het feit dat Lydia een makelaar in opleiding is, dat is wat mij betreft een gouden combinatie en dan ook echt super dat Lydia dit biedt.Dus, mocht je jouw huis ook vast willen laten leggen dan zou ik direct zeggen DOEN! En dan al helemaal door hithome.nl, want dan weet je gewoon zeker dat je echt kwaliteit krijgt. Laat je het even weten als je huis dus met winst verkocht wordt door de verkoopstyling en prachtige foto's van Lydia?


XOXO, Daisy

39 views0 comments

Recent Posts

See All