• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Verven met Vestingh (Paint-Craft-Lifestyle)

Lieve allemaal,


Afgelopen 24 december is mijn blog online gekomen over het te gekke merk Vestingh. Je kon hierin al lezen dat ik aan de slag zou gaan met de verf in mijn woning. Inmiddels is het zo ver en zit er een nieuwe kleur op de muur. Benieuwd naar mijn ervaringen?

 

Voordat ik ging verven, moest ik natuurlijk de goede kleur gaan uitzoeken. Er zat een lila-achtige kleur op, die in het licht er telkens anders uit kon zien.

De kleur zoals het was. De foto is gemaakt door @hithome (zie hiervoor ook een eerdere blog).

Ik wilde voor een donkere kleur gaan en die vond ik in de Industrial Collection van Vestingh. Dus, nadat ik er uit was werd het die bestellen! Vast overbodig: maar bij iedere 5 liter die verkocht is kan 1 persoon voorzien worden van zuiver drinkwater. Hoe super is dat? (Je kunt hier over terug lezen in mijn vorige blog).

Toen alles binnen was, toen was het een kwestie van een momentje pakken en aan de slag gaan met de verf. Ik vind het echt een groot voordeel dat die niet naar verf ruikt en je dus niet kan ruiken/merken dat er geverfd is in huis. Ik hoefde dus niets open te zetten om de verflucht uit huis te verdwijnen. Wel zo prettig natuurlijk! Een ander groot voordeel van de verf vond ik dat het goed dekkende verf is. De verf zat er dus voor mijn gevoel ook binnen no-time op en dat was een goed begin van het weekend (ik was dit op vrijdagmiddag gaan doen).

Nadat de kleur er in de woonkamer op zat, was ik zo ongelooflijk tevreden ermee. Het is Merlot Mania van de Industrial Collection en hij lijkt elke keer wel wat anders van kleur. Dan lijkt de kleur oudroze, dan lijkt die meer naar rood te gaan en juist weer op een ander moment lijkt de kleur weer meer bruin. Je wordt door de lichtinval dus elke keer weer verrast. Mijn hal kon dus niet achterblijven en die heb ik na een aantal dagen dus ook maar meegenomen. Het is dus echt een eenheid geworden en het matcht te gek met elkaar. Ik ben er dus ontzettend blij mee!Ik ben dus ontzettend benieuwd naar wat jij ervan vindt! Laat je het even weten? En mocht je nu denken: ik wil ook wel eens een kleuradvies voor in mijn huis? Schroom niet en neem contact op. Ik denk ontzettend graag met je mee.


Liefs, Daisy60 views0 comments

Recent Posts

See All

FEST