• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

VESTINGH (Paint-Craft-Lifestyle)

Hallo lieve allemaal,

Een tijdje geleden kwam ik met het mooie bedrijf Vestingh in contact. En uit dit contact is een prachtige samenwerking gekomen, waarmee ik nu tijdens interieur- en kleuradviezen mooie stalen mee kan nemen en het advies nog een extra tintje kan geven door de speciale kleuren en soorten verf die ze hebben.

Maar, voordat ik daar meer over vertel: eerst even over Vestingh.

 

Het mooie van Vestingh is het feit dat ze de LAB PAINT FOUNDATION aan hun label gekoppeld hebben. Nu hoor ik je denken: waar heb je het over? Iedereen weet vast wel dat niet iedereen ter wereld direct toegang heeft tot schoon drinkwater. Om 'iedereen' nog meer te specificeren, we hebben het over ongeveer 2 miljard mensen wereldwijd. Dat aantal is veels te groot! Het mooie is dat met iedere 5 liter verkochte LAB PAINT ze 1 persoon kunnen voorzien van zuiver drinkwater. Hoe mooi is dat? Zo is het verven van je huis, badkamer of vloer toch nog veel leuker?

Voor mij is het adviseren van Vestingh dus een eitje, want het is prachtig dat dit ook nog eens gebeurd met iedere liter verkochte verf.Genoeg daarover! Naast een matte vuurverf met te gekke, unieke kleuren, kun je ook verf kopen die je in de badkamer of op de vloer toepast. Met de Vestingh Badkamer Coating kun je zelf, super easy, je badkamer een andere sfeer geven. En als je jouw vloer zat bent dan kun je gewoon de Vesting Vloer Coating gebruiken om een gietvloer effect te creëren. Klinkt te gek toch?


Oh, en had ik al gezegd dat de verf ook ecologisch is en geen giftige stoffen bevat? Daarmee dus ook perfect voor die babykamer die een nieuwe, unieke kleur verdient!


Interesse gekregen? Of wil je meer informatie? Neem contact op met mij of neem eens een kijkje op de website van Vestingh.


Liefs, Daisy

PS: binnenkort komt er een te gekke blog online waarin je ook kunt lezen hoe het nu echt is om met deze verf te werken. Ik heb hem namelijk ook gebruikt in mijn woonkamer. Benieuwd? Stay tuned!

65 views0 comments

Recent Posts

See All

FEST