• Daisy - Wonen in de Winkelstraat

Waar de passie ooit begon...

Ruim 10 jaar geleden heb ik gezegd dat 'als ik later groot was', ik een huis zou kopen en daar een woonwinkel van zou gaan maken. Alles in het huis was te koop maar klanten konden er direct ook inspiratie op doen. Nu ben ik in het dagelijks leven docent HBO-verpleegkunde, maar mijn hobby heeft echt met interieurstyling te maken. Omdat mijn interesse er nog steeds lag heb ik in 2019 een cursus afgerond tot interieurstylist en tot ontwerpen met SketchUp.


Maar wat is dat toch? Waar komt die passie vandaan?

Een interieur is iets waarin je jouw persoonlijkheid kunt leggen en waarin een ander jou zou kunnen herkennen. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden qua styling, meubels en kleuren dat je nooit uitgekeken kunt zijn wat mij betreft. Maar denk ook aan ieder jaar en ieder seizoen wat het interieur kan veranderen: heerlijk vind ik dat.

Er zijn zoveel mogelijkheden met daarbij ook een tal van woonstijlen en uiteraard je persoonlijke interesse waardoor ik dat graag terug wil laten komen in een interieur.


De komende tijd ga ik je meenemen in de wondere wereld van de interieurstyling. Laat jezelf inspireren en kijk wat bij jou past. Ik zie graag je reactie tegemoet!


Sweet love, Daisy


81 views0 comments

Recent Posts

See All